89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

VOSS

VOSS - Grundlagt i 1878 i Fredericia

Ernst Axel Christoffer von Voss grundlagde VOSS i 1878 i Fredericia. Han startede ud med at producere støbte lamper. VOSS blev senere kendt for deres kakkelovne og petroleumslamper. I 1908 sendte Voss det første gaskomfur på markedet. I 1947 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab. I 1960’erne producerede VOSS stadig lamper, men Voss var også begyndt at lave gryder og andre husholdningsartikler. Elkomfurer var også kommet ind i varesortimentet.

I 1968 valgte VOSS at fokusere udelukkende på produktionen af el- og gaskomfurer samt indbygningsovne. I 1970’erne kom indbygningskogeplader i produktion, og i 1986 kom det første komfur med keramisk kogepladetop på markedet. Den berømte Frontline indbygningsserie blev lanceret i 1992.

I 1980 blev VOSS købt af Electrolux og skiftede i 1999 navn til Electrolux Home Products Fredericia A/S. Det hører i dag ind under Electrolux Home Products Denmark A/S.

VOSS-Electrolux er kendt for deres meget høje kvalitet. Der produceres i dag flere forskellige hvidevarer. Her på siden kan du se udvalgte hvidevarer fra VOSS.

Stop&Go-funktion

Du kender det sikkert, du er lige gået i gang med at lave mad, panden er klar til bøffer og vandet koger, og så ringer telefonen. Med funktionen Stop&Go fra VOSS kan du få mere kontrol over din madlavning. Skal du afbryde din madlavning af den ene eller anden grund, kan du aktivere funktionen med et tryk, og så vil alle aktive kogezoner blive reguleret ned til et minimum. Når du fx har fået fortalt, at du ikke lige har tid til en snak og kan vende tilbage, trykker du bare på knappen igen, og så fortsætter du, hvor du slap.

Smarte komfurer

Hos VOSS kan du også få ekstra store bageplader, så du fx kan bage ekstra mange boller. De ekstra store plader hedder MaxiTray. Du har også stor fleksibilitet, hvad angår ribber og teleskopudtrækket. Pop-ud knapper gør det nemt at rengøre komfuret. Når du ikke bruger det, trykker du knapperne ind, og du får en plan overflade, som er meget rengøringsvenlig. Det er også fint at holde knapperne inde, hvis du står og laver mad på komfuret. Det kan nemt sprøjte med fedt og andet, og hvis knapperne er trykket ind, undgår du, at de bliver svinet til.

Kontakt kundeservice hvis du har spørgsmål angående VOSS-Electrolux eller deres produkter.

Favoritter

Luk