89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Samsung Vaskemaskiner

Samsung vaskemaskine

Samsung producerer en lang række hårde hvidevarer herunder vaskemaskiner. Der er rigtig mange modeller at vælge i mellem. Her på Lavprishvidevarer.dk kan du se vores udvalg af vaskemaskiner fra Samsung. Under produktnavnet kan du se, om vi har modellen på lager. Er den på vores lager, kan vi levere den fragtfrit til dig allerede i morgen. Du skal bare bestille inden kl. 20:00.

Nyeste teknologi

Samsung laver mange smarte og elegante vaskemaskiner med den nyeste teknologi og avancerede funktioner. Nogle modeller har fx det Samsung kalder for Smart Check. Via din smartphone kan du scanne din vaskemaskine for fejl og få det udbedret uden at skulle ringe efter en reparatør. Clean Alarm er en funktion, der fortæller dig, at det er tid til at gøre filteret rent. En sensor tjekker, om filteret er blevet rengjort godt nok.

Ekstra stor låge

Nogle modeller har en meget stor låge, der kan åbnes op til 170 grader. Det gør det nemmere for dig at påfylde og tømme vaskemaskinen. Nogle vaskemaskiner kan huske dine favoritprogrammer. Via den store touchskærm har du adgang til alle programmer. Mange modeller har specialprogrammer, der kan vaske meget snavset tøj helt rent.

Styr vaskemaskinen via din smartphone

Vælger du en af de nyeste modeller, kan du fjernstyre og overvåge din Samsung vaskemaskine via din smartphone. Du skal bare downloade en app. Disse modeller har også programmet Auto Optimal Wash, der tilpasser vandmængde, vaskemiddel og vasketid automatisk. I vaskemaskinen er der en beholder til vaskemiddel, som kan rumme en mængde, der svarer til 19 vaske. Du skal altså bare vælge et vaskeprogram, så klarer maskinen resten. Beholderen skal naturligvis fyldes op med jævne mellemrum. Hvor tit afhænger af dit vaskebehov. På nogle modeller sidder lågen højere oppe end normalt. Samsung har lavet denne lille ændring for at gøre det endnu nemmere at fylde og tømme vaskemaskinen.

Kontakt kundeservice hvis du er i tvivl om noget.

Favoritter

Luk