89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Samsung Tørretumblere

Samsung tørretumbler

Har du ikke mulighed for at tørre dit tøj udenfor, er en tørretumbler næsten umulig at undvære. Samsung er måske mest kendt for deres TV og mobiltelefoner, men Samsung producerer også tørretumblere. Her på siden kan du se vores udvalg af tørretumblere fra Samsung.

Valg af type og energiklasse

Når du skal vælge en tørretumbler, skal du først og fremmest vælge, hvilken type det skal være. Der findes aftrækstørretumblere og kondenstørretumblere. Der er en tendens til, at hvidevareproducenter helst producerer kondenstørretumblere. Det er derfor ofte nemmere at finde et stort udvalg blandt kondenstørretumblere. De er også populære blandt forbrugerne, fordi de ikke kræver et aftræk (hul ud til det fri) og kan installeres stort set, hvor det ønskes. En kondenstørretumbler opsamler fugten i en beholder, som skal tømmes efter en tørring. Maskinen afgiver en del varme og lidt fugt til rummet, så du skal helst kunne lufte godt ud.

Har du et aftræk, er der god fornuft i fortsat at vælge en aftrækstørretumbler. Fordelen ved denne type er, at du får ledt al fugt væk fra din bolig. Du skal dog tjekke energiklassen. Mange tørretumblere er blevet beskyldt for at være slemme energislugere, og der er desværre stadig modeller på markedet, som ikke tilhører den allerbedste energiklasse. Betyder det meget for dig, skal du vælge en energieffektiv tørretumbler, der som minimum tilhører energiklasse A. Nogle modeller tilhører fx energiklasse A++, og det er endnu bedre.

Tørrekapacitet

Inden du køber din nye tørretumbler, kan du huske at tjekke, hvor mange kilo tøj maskinen kan tørre. Har du en stor vaskemaskine, har du måske behov for en tilsvarende stor tørretumbler. Du kan også tjekke, hvilke programmer modellen har. Du kan finde mere info om den enkelte tørretumbler under Specifikationer og Udvidet information.

Har du behov for mere information vedrørende Samsungs tørretumblere, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Favoritter

Luk