89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Samsung Køle-fryseskabe

Samsung køle-fryseskab

Samsung har eksisteret siden 1938. Samsung buldrer frem som en af de førende producenter af avanceret teknologi inden for flere områder. Samsung producerer et stort antal køleskabe herunder køle-fryseskabe til hele verden. Et Samsung køle-fryseskab er en intelligent kombination af et køleskab og fryser i en enhed. Samsung går ikke på kompromis med hverken kvalitet, design eller funktionalitet. Samsung producerer energieffektive og miljøvenlige køle-fryseskabe i forskellige farver, men her på siden kan du primært vælge mellem rustfrit stål og hvid.

Køle- og frysekapacitet

Når du skal vælge et køle-fryseskab, skal du i første omgang have helt styr på, hvor stor en kapacitet, du har behov for. Når det er på plads, kan du helt stille og roligt vælge den model ud, som passer bedst. Husk også at lægge mærke til indfrysningskapaciteten, hvis du har for vane at købe stort ind og har brug for at indfryse store mængder madvarer på én gang.

Ventileret køl hedder Multi Flow

Samsung kalder deres ventileret køl for Multi Flow. Det betyder, at alle hylder og skuffer holdes jævnt nedkølede. Der er en ens og konstant temperatur i hele skabet. Du vil altså ikke opleve, at der vil være varmere nogle steder. Det medvirker til at dine fødevarer vil kunne holde sig friske i længere tid. Der er også en indbygger lugtfjerner, som sørger for at stærke lugte bliver fjernet. Køleskabet har dejlig store skuffer.

Elegant LED-display

Uden på døren finder du et elegant LED-display, hvor du har flere forskellige indstillingsmuligheder. Du fx kan ændre temperaturen eller slå Power Cool til. Power Cool er en funktion, der sørger for at indfryse dine varer hurtigt. Der er også en børnesikring, så temperaturen ikke kan ændres for sjov. Indeni er der også LED-belysning.

True No Frost

De fleste modeller har automatisk afrimning eller True No Frost. Du slipper altså for at skulle afrime fryseren med jævne mellemrum. Der dannes ikke rim og is på frostvarerne eller på indervæggen. Går du efter en meget energieffektiv løsning, skal du vælge et køle-fryseskab med True No Frost. Samsung har ud over Power Cool-funktionen (hurtig indfrysning) også lavet en Fresh Frost-skuffe, hvor du kan lave en lynafkøling af kød, grøntsager eller drikkevarer. Nogle modeller har desuden en manuel ismaskine, den såkaldte Twist Ice-Maker. Du skal bare dreje på en af de to skiver, og så får du isterninger ned i isbeholderen (skuffe, som nemt trækkes ud).

Har du spørgsmål vedrørende Samsung, så kontakt vores kundeservice.

Favoritter

Luk