89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Liebherr Køle-fryseskabe

Liebherr køle-fryseskab - Miljøvenligt køle-fryseskab i høj kvalitet

Leder du efter et rigtig godt køle-fryseskab, så er Liebherr et rigtig godt valg. Liebherr er et meget kendt tysk mærke, som har specialiseret sig i netop køle-fryseskabe. De producerer miljøvenlige hvidevarer i en meget høj kvalitet. Et køle-fryseskab er ideelt til dig, der ikke har så megen plads i køkkenet eller som kun har behov for en begrænset køle- og frysekapacitet. På Lavprishvidevarer.dk kan du finde et kæmpe udvalg af køle-fryseskabe fra Liebherr. De er delt op i tre grupper: Fritstående køle-fryseskab, integreret køle-fryseskab og køleskab med fryser.

Masser af plads og rengøringsvenligt interiør

På Liebherrs Premium-modeller er de indvendige sidevægge specielt glatte. Det gør dem meget rengøringsvenlige. Hylderne er lavet af glas, hvilket gør dem nemme at rengøre. De er desuden højdejusterbare. Både glashylder og dørhylder er udstyret med en praktisk rustfri stålforkant, hvilket giver skabet et elegant look indeni. Nogle af køle-fryseskabene har en delbar glashylde, der giver plads til fx høje flasker. Både hylder og fryseskuffer kan tages helt ud, så du kan fylde dit køle-fryseskab med større ting ved særlige lejligheder.

Ingen rim og is

De fleste modeller har NoFrost eller LowFrost. I modeller med NoFrost fryses madvarerne med iskold, recirkuleret luft, og luftfugtigheden bliver ledt ud af skabet. På den måde holdes fryseren fri for rim og is. Som ekstra bonus krystalliserer dine madvarer heller ikke, og afrimning bliver unødvendig. I LowFrost modeller mindskes rim og is, men du skal ind i mellem afrime fryseren.

SuperFrost-funktion

Mange modeller har desuden den automatiske SuperFrost-funktion, der hurtigt reducerer temperaturen i fryseskabet og sørger for, at de ikke-frosne madvarer hurtigt fryses ind til kernen. Når det er gjort, ændrer funktionen automatisk temperaturen tilbage til –18 grader. Vigtige vitaminer og mineraler vil i mindre grad gå tabt.

Alle modeller tilhører enten energiklasse A+, A++ eller A+++. Rigtig mange af modellerne har ventileret køl, som sikrer ens temperatur i hele køleskabet. Størstedelen af modellerne har elektronisk temperaturstyring. Stort set alle modeller har LED belysning og Softclose funktion.

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte vores kundeservice og få hjælp. Vi har mange af de viste køle-fryseskabe fra Liebherr på vores lager og kan derfor levere hurtigt. Vi leverer alle vores varer gratis.

Favoritter

Luk