89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Liebherr Amerikanerkøleskab

Liebherr amerikanerkøleskab betyder høj kvalitet, innovativt design og lang levetid

Ønsker du at købe det ultimative amerikanerkøleskab, bør du have Liebherr på din liste. Et Liebherr amerikanerkøleskab, eller som de selv kalder en Side-by-Side-løsning, overgår de flestes fantasi. Liebherr er et tysk mærke, der er kendt for sin høje kvalitet, sit innovative design og en lang levetid. Se vores udvalg af amerikanerkøleskabe fra Liebherr her på siden.

NoFrost teknologi

I amerikanerkøleskabets frysedel er der indbygget en NoFrost-funktion. Madvarerne fryses med iskold, recirkuleret luft. Luftfugtigheden ledes ud af skabet og sikrer, at der ikke opstår rim og is inde i fryseren. Du slipper for at tænke på afrimning, og du slipper for, at dine frostvarer krystalliserer.

IceMaker

For mange er muligheden for at tappe isterninger noget af det bedste eller smarte ved et amerikanerkøleskab. IceMaker er en fuldautomatisk ismaskine med fast vandtilførsel. Det betyder, at du altid har velsmagende isterninger. Du har måske prøvet at få gamle isterninger med en sær bismag, det vil du aldrig opleve med isterninger fra dit Liebherr amerikanerkøleskab. IceMaker vil kunne levere masser af isterninger hver dag. Det er særlig rart på en varm sommerdag, men også til fester. IceMaker har en sensor, der sikrer, at der automatisk laves nye isterninger.

BioFresh teknologi

I køledelen er der BioFresh-skuffer, som vil holde dine madvarer friske i længere tid end i et traditionelt køleskab. Temperaturen er lige over 0 grader, og et justerbart fugtighedsniveau sørger for vitaminer, mineraler, smag og farve bevares. Der er desuden to andre typer skuffer, DrySafe (lav fugtighed) og HydroSafe (høj fugtighed). DrySafe er beregnet til fisk, køb og mælkeprodukter. HydroSafe er beregnet til grøntsager og frugt.

Du vil desuden kunne finde et brugervenligt LCD-display på døren med Touch. De fleste modeller har automatisk SuperCool-funktion, automatisk SuperFrost-funktion (mængdekontrolleret), synlig/akustisk temperaturalarm og akustisk døralarm. Skulle du ikke få lukket døren rigtigt, vil en alarm gå i gang. Har du spørgsmål vedrørende et af de viste Liebherr amerikanerkøleskabe, må du meget gerne konatkte vores kundeservice og få mere information.

Favoritter

Luk