89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Køleskabe

Køleskab

I dag har næsten alle mennesker et køleskab. De fleste køleskabe holder i 10-15 år. Hos Lavprishvidevarer.dk kan du sikkert finde lige det køleskab, du leder efter. Vi har nemlig et stort udvalg af fritstående køleskabe, integrerbare køleskabe, retro køleskabe, køle-fryseskabe, små køleskabe og rigtig mange sorte køleskabe, men også køleskabe i mange andre farver fra førende hvidevareproducenter.

Fritstående, indbygget eller integreret køleskab

Køleskabet er en hvidevare de færreste ville undvære i dag. Vi ville virkelig skulle lave om på vores vaner, hvis vi ikke havde et sted at opbevare vores fødevarer køligt. Der findes overordnet tre slags køleskabe, de fritstående, de indbyggede og de integrerede. De fritstående køleskabe kan stå for sig selv, de indbyggede køleskabe placeres/monteres i et højskab og har dermed sidebeklædninger rundt om sig, og de integrerede køleskabe får monteret en køkkenlåge på fronten, hvilket giver en diskret indretningsløsning i køkkenet.

Mere avancerede og mere energivenlige

Køleskabe bliver mere og mere avancerede og samtidig mere energivenlige. De mange avancerede funktioner får du glæde af som forbruger. Det er også blevet lidt sjovere at købe et nyt køleskab. De fleste hvidevareproducenter har forstået, at der er mange, der er trætte af hvide køleskabe eller køleskabe i rustfrit stål. Køkkenproducenterne leger også mere med form og farver. Du har derfor gode muligheder for at få et køkken, der i højere grad passer til din stil, og som samtidig lever op til de tekniske krav (og forventninger), du sikkert har til køleskabe i dag. Et krav kunne være, at køleskabet har et akustisk advarselssignal ved åben dør, elektronisk temperaturstyring eller et filter, der kan reducere madlugten i køleskabet.

Zoner giver forskellige temperaturer i køleskabet

Et køleskab skal rumme mange forskellige typer kølevarer. I et supermarked opbevares de forskellige varer ved forskellige temperaturer. Det gør de, fordi varerne er forskellige og holder sig længere ved forskellige temperaturer. Når du så køber varer og bringer dem hjem, sker der normalt det, at du opbevarer alle varerne ved samme temperatur i dit køleskab (5 grader). Det er ikke hensigtsmæssigt. Heldigvis er producenterne af køleskabe blevet bedre til at imødekomme dette problem. Mange køleskabe har nu forskellige zoner. De hedder noget forskelligt afhængig af hvilken producent, der er tale om, men generelt handler det om, at du nu kan opbevare frugt og grønt et bestemt sted, så de holder sig friske i længere tid end tidligere. Det kan fx hedde en 0-zone skuffe.

Mange størrelser, modeller og farver

Køleskabe findes i rigtig mange forskellige størrelser, modeller og farver. Du kan købe meget små køleskabe, som fx dem du kan se på hotelværelser (minibar) og store køleskabe, som kan rumme mange liter kølevarer. Kapaciteten på køleskabet kan du se under Specifikationer. Det er vigtigt, at du vælger et køleskab, der passer til dit behov. Det er ikke brugsrigtigt at have hverken et næsten tomt køleskab eller overfyldt køleskab.

Tjek indretningen i dit nye køleskab

Inden du vælger dit nye køleskab, så tjek hvordan det er indrettet. Kan du fx flytte rundt på hylderne. Er der god plads i døren. Er der en indbygget flaskehylde. Er der mange eller få skuffer. Jo mere fleksibel indretningen er jo bedre. Flere køleskab har også en særlig overflade, der mindsker bakterievækst (antibakteriel belægning).

Med eller uden vanddispenser

Flere køleskabe har en vanddispenser, så du altid kan tappe koldt vand direkte fra køleskabet. Det kræver, at du har mulighed for at koble det til en vandtilslutning. Hvis du vælger at købe en side-by-side løsning, hvor du har en fryser i fuld størrelse ved siden af dit køleskab, kan du evt. nøjes med at have en isterningmaskine i din fryser og fravælge vanddispenseren, men det ser rigtig godt ud visuelt at have begge dele. På Lavprishvidevarer.dk har vi altid et meget stort udvalg af køleskabe på lager. Vi har altid lave priser og gratis fragt*. Kontakt os endelig på 89 37 81 00, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Favoritter

Luk