89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

AEG Opvaskemaskiner

AEG opvaskemaskine

AEG producerer opvaskemaskiner i superliga kvalitet. Her på Lavprishvidevarer.dk har du et stort udvalg af nogle af de bedste opvaskemaskiner fra AEG. Opvaskemaskinerne opfylder de flestes krav og lidt mere end det. Har du brug for en ny opvaskemaskine, så vælg en AEG opvaskemaskine. Du får en topmoderne maskine, der er yderst støjsvag og energieffektiv.

Næsten lydløs opvask

AEG opvaskemaskiner fra den nye kollektion (Neue Kollektion) er imellem de mest støjsvage og energieffektive modeller på verdensplan. De tilhører enten energiklasse A+, A++ eller A+++. Nogle modeller kan spare op til 60% i energi. Selv om der spares på energien, spares der ikke på resultatet. Dit service bliver strående rent trods det minimale strøm- og vandforbrug. Øko Plus-programmet afkorter tørrefasen og mindsker strømforbruget med 25%. Du kan forvente en gennemført præstation og tæt på lydløs opvask. Via AEGs inverter-motorteknologi, kører maskinen i Extra Silent-tilstand ved kun 37 dB, der er det laveste lydniveau på markedet.

Ekstra meget plads

AEG opvaskemaskiner er designet til også at passe til det mest ualmindelige kogegrej. Opvaskemaskiner med ProClean™ har et inderkar i XXL størrelse med ti liter ekstra plads sammenlignet med traditionelle opvaskemaskiner. Der er masser af plads indeni til fx meget store tallerkener og pander. Opvaskemaskinen fylder imidlertid ikke mere af den grund.

Fantastiske funktioner

Opvaskemaskiner med ProClean™ har Sensorlogic, der registrerer, hvor meget du har fyldt i maskinen, og hvor snavset det er. Det automatiske program vælger herefter temperatur og programlængden, som passer til det indsatte service. Maskinerne har desuden ProBoost, der øger vandtrykket med 40%, og via en satellitsprøjtearm sikrer en mere effektiv vask. Du kan derudover glæde dig over funktioner som AutoOff, der slukker maskinen efter 10 minutters standby, så du kan spare strøm samt et ProZone-program, der vasker en blandet mængde service ved den rigtige temperatur og tryk for hver del.

Vælger du at købe en AEG opvaskemaskine, kan vi levere den til dig inden for 2-4 dage og uden leveringsomkostninger. Har du spørgsmål inden køb, kan du ringe til os på 89 37 81 00. Du kan også henvende dig via vores livechat.

Favoritter

Luk