89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

AEG Kogeplader

AEG kogeplade

Mangler du en ny kogeplade til dit køkken, kan du roligt investere i en AEG kogeplade. Der findes mange forskellige AEG kogeplader. På Lavprishvidevarer.dk kan du købe den AEG kogeplade, der passer bedst til dine behøv og ønsker og til en fornuftig pris. Vi har samlet de mest populære modeller.

Find ud af hvad du kan lide

Når du skal vælge kogeplader (kogesektion), handler det om at finde ud af, hvad du bedst kan lide. AEG har flere forskellige kogepladetyper. Det gode ved gas er, at temperaturen kan reguleres meget hurtigt. Keramiske kogeplader og induktionskogesektioner bruger den nyeste teknologi, og temperaturstyringen er mere avanceret end fx gas. Deres nye MaxiSense®-induktionskogesektion kan selv mærke grydens eller pandens form og størrelse, og kogezonen tilpasses automatisk. Uanset hvad du vælger, kan AEG levere en kogeplade i topkvalitet.

En kogeplade skal normalt indbygges i dit køkkenbord. Har du allerede en kogeplade, kan du vælge om den nye kogeplade skal være i samme størrelse, eller om du vil have en kogeplade, der er større, hvis det er muligt. Skal du have en ny bordplade alligevel, kan du frit vælge mellem de mange kogeplader. AEGs kogeplader er fra omkring 60-90 cm i bredden.

Mest almindeligt med keramiske kogeplader eller induktionskogeplader I dag er det mest almindeligt at vælge keramiske kogeplader eller induktionskogeplader. Begge kogeplader har en meget jævn og helt glat overflade, der er meget rengøringsvenlig. Kogefelterne ligger under en stærk glasplade. Rent visuelt er disse kogeplader meget enkle og elegante og kan nemt passe ind i nutidens moderne køkkener.

Hvor mange kogefelter har du brug for?

AEG kogeplader produceres som regel med 4-6 kogefelter eller kogezoner. Er du meget aktiv i køkkenet og laver mad til mange mennesker, kan et ekstra kogefelt være lykken. Klik på de enkelte kogeplademodeller og få mere information omkring funktioner og mål. Vi har flere modeller med MaxiSense®, hvor du kan bruge lange gryder eller mange store gryder på en gang.

Allernyeste teknologi inden for kogeplader

Mange af AEG kogeplader har den allernyeste teknologi inden for kogeplader. Det betyder, at der er mange nye og spændende funktioner som fx MaxiSense®, Øko-timer, OptiHeat eller ultra fast induction. Inden du vælger en bestemt model, bør du selvfølgelig overveje, hvilke behov du har, og om den nye kogeplade skal være meget avanceret eller lidt mere almindelig. Har du spørgsmål, så kontakt vores kundeservice.

Favoritter

Luk